Fiets huren Valencia goedkoop

Goedkoop een fiets huren in Valencia

Valencia, een mega populaire stad in Spanje waar genoeg te ontdekken is!
Deze stad is zo populair omdat het klimaat hier eg aangenaam. Het grootste gedeelte van het jaar schijnt de zon en is het perfect weer om lekker op ontdekking te gaan.

De start heeft een interessante en lange geschiedenis wat zich uit in de riante bouwkunsten en de vele monumenten die hier te vinden zijn.

 

Om de leukste hotspots van Valencia te ontdekken raden wij je aan dit met een fiets of Elektrische step te doen. Hiervoor kan je terecht bij onze fietsverhuur in Valencia, ook wel BikemeSpain, in het centrum van de stad: dichtbij Het Plaza del Ayuntamiento.

Onze voordelige prijzen

Electrische step

1 uur……….15€

1 dag……….. 25€

24 uur…. 35€

1 week… 120€

Inclusief telefoonhouder, 40 KM rij tegoed en helm. Bij verhuur langer dan 24 uur ontvang je een oplader.

Fietsen

1 dag……….. 10€

24 uur….. 14€

48 uur…… 22€

1 week…. 49€

Alle fietsen zijn inclusief slot, lichten en helm. Voor verhuur van meer dan 24 uur ontvang je een ander slot.

Fietsen te huur voor jong & oud- Ook voor grote groepen
Of huur een elektrische scooter- Ook voor grote groepen
Previous
Next

Kosten fiets huren grote groep

Wanneer je met een grote groep op stap gaat kunnen we in overleg een speciale groepsprijs voor jullie opstellen. Zo wordt een fiets huren in Valencia al helemaal goedkoop. Deze prijs is afhankelijk van het aantal personen, de dag en het tijdstip.

We denken graag met jullie mee over een perfecte activiteit tijdens jullie citytrip. Zo kunnen we leuke plekken adviseren om naar toe te gaan maar is het ook mogelijk om op stap te gaan met onze digitale ontdekkingstour. Van tevoren verzekerd zijn van een fiets of elektrische step voor de hele groep? Neem dan alvast contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de vervoersmiddelen te reserveren.

Contact

 

We helpen u graag verder met de vragen die u heeft. Stuur ons een mailtje naar [email protected] of bel ons op onderstaand telefoonnummer. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel.

Newsletter

Copyright © Todos los derechos reservados Bikeme