Valencia beziens-waardigheden

Valencia Bezienswaardigheden

Valencia

Hola! Het feit dat je deze pagina bezoekt betekent dat je hoogstwaarschijnlijk de stad van de sinaasappels gaat bezoeken. Maar waar start je dan? Valencia is een goed overzienbare stad maar barst van de geschiedenis en interessante gebouwen.
De stad wordt steeds populairder onder de toeristen en gaat Barcelona en Sevilla achterna. Wil jij echt alles uit je stedentrip halen? Lees dan vooral verder, wij leggen je graag meer uit over Valencia en haar bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden bezoeken met de fiets

Allereerste: hoe ga je de bezienswaardigheden van Valencia bezoeken? Naast de populaire plekken in de stad die je goed lopend kan bezoeken biedt Valencia ook meerdere bezienswaardigheden die je beter kan bezoeken met de fiets. Deze liggen namelijk wat verder uit elkaar en kan je het beste combineren met onze digitale fietstour van RLLY. Hieronder een aantal voorbeelden van populaire hotspots:
– Het Turiapark;
– Het Strand;
– Mestalla (het voetbalstadion van Valencia)
– De visserswijk van Valencia (een keer wat anders dan al de meest bezochte plekken, tevens erg leuk om te zien)
– Ciutat de les arts i les Ciencies
Liever niet zelf uitzoeken hoe je de beste route kan nemen om de leukste bezienswaardigheden van Valencia te zien? Ga dan voor onze digitale fietsroute waarbij je naast het zien van de plekken ook interessante informatie en opdrachten krijgt. Zie Valencia bezienswaardigheden met RLLY
 
Fietsen te huur voor jong & oud- Ook voor grote groepen
Of huur een elektrische scooter- Ook voor grote groepen
Previous
Next

Prijzen fietsverhuur Valencia

Wij garanderen een goede kwaliteit met onze Nederlandse fietsen met versnelling en moderne Elektrische steppen. Goedkoop met een goede service, wat wil je nog meer? Druk op fiets huren in Valencia voor meer informatie

Elektrische step

1 uur……….15€

1 dag……….. 25€

24 uur…. 35€

1 week… 65€

Inclusief telefoonhouder, 40 KM rij tegoed en helm. Bij verhuur langer dan 24 uur ontvang je een oplader.

Fietsen

1 dag……….. 10€

24 uur….. 14€

48 uur…… 22€

1 week…. 40€

All bikes are including lock, lights and helmet. For rentals of more than 24 hours, you will receive a different lock.

Fiets huren in Valencia voor grote groepen

Wanneer je met een grote groep op stap gaat kunnen we in overleg een speciale prijs opstellen. Deze prijs is afhankelijk van het aantal personen, de dag en het tijdstip.

We denken graag met jullie mee over het perfecte uitstapje. Zo kunnen we leuke plekken adviseren om naar toe te gaan maar is het ook mogelijk om op stap te gaan met onze digitale uitdagingstour. Van tevoren verzekerd zijn van een fiets of elektrische step voor de hele groep? Neem dan alvast contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de vervoersmiddelen te reserveren.

Newsletter

Copyright © Todos los derechos reservados Bikeme