rent a bike
rental electric scooter

HUuR EEN FIETs of elektrische step in Valencia

Uw comfort en veiligheid zijn belangrijk voor ons, daarom hebben we een breed assortiment fietsen. Ideaal voor een tour door de stad van een natuurroute. Onze fietsen zijn verkrijgbaar in alle maten, zodat u optimaal kan genieten van de tochten. Wij bieden ook fietsen met een mandje, babyzitjes en trolleys voor het vervoeren van maximaal twee kinderen.

Meer geïnteresseerd in een elektrisch / sneller vervoermiddel? Rijd tot 40 km met snelheid van maximaal 25 KM/uur. Onze Elektrische steppen zijn voorbereid op alle soorten terreinen. Dit is ideaal wanneer u niet veel tijd heeft en de bezienswaardigheden van de stad ten volle wilt verkennen.

Wij nodigen u uit om Valencia te ontdekken met één van onze vervoersmiddelen!

 

Prijzen

Elektrische step

1 uur ……….15€

1 dag……….. 25€

24 uur…. 35€

1 week… 120€

Bij verhuur van meer dan 24 uur is de Elektrische step inclusief oplader.

Fietsen

1 dag……….. 10€

24 uur….. 14€

48 uur…… 28€

1 week…. 49€

Alle fietsen zijn inclusief slot, verlichting en helm. Voor verhuur van meer dan 24 uur ontvangt u een ander slot.

ALLES
WAT JE NODIG HEBT OM DE STAD TE verkennen

speciale prijzen
voor groepen

Wanneer je met een grote groep op stap gaat kunnen we in overleg een speciale prijs opstellen. Deze prijs is afhankelijk van het aantal personen, de dag en het tijdstip.
We denken graag met jullie mee over het perfecte uitstapje. Zo kunnen we leuke plekken adviseren om naar toe te gaan maar is het ook mogelijk om op stap te gaan met onze digitale uitdagingstour. Van tevoren verzekerd zijn van een fiets of elektrische step voor de hele groep? Neem dan alvast contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de vervoersmiddelen te reserveren.

Newsletter

Copyright © Todos los derechos reservados Bikeme